Ελλάδα

ΟΓΑ Α21: Την Δευτέρα λήγει η προθεσμία υποβολής

Σε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης ΟΓΑ Α21 των δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση.

Την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης ΟΓΑ Α21 των δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων για το έτος 2017. Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στην ΑΑΔΕ (σύστημα taxis). Αυτό μπορούν να το κάνουν έως την ανωτέρω ημερομηνία.

ΟΓΑ Α21: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο ΟΓΑ έχει ήδη ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Ταυτόχρονα έχει ειδοποιήσει και όσους δικαιούχους δεν έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 για το έτος 2017. Σκοπός είναι να ενημερωθούν σχετικά.

Σημειώνεται ότι για όσες αιτήσεις συνεχίζεται ο έλεγχος – λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών – και για όσες θα υποβληθούν έως 15/01/18, η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με τη δόση του Α ’ τριμήνου 2018.

Προσοχή, η ημερομηνία 15/01/18 για υποβολή αίτησης Α21 από τους ενδιαφερόμενους αφορά το έτος 2017, είναι καταληκτική και δεν θα δοθεί παράταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή» συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Μάριου που έκανε μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία
Η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο
Ο 18χρονος Μάριος με τη μητέρα του μετά τη μεταμόσχευση ήπατος που έκανε στο Τορίνο της Ιταλίας
Μετ' εμποδίων η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές - Ο οδικός χάρτης των μπλόκων των αγροτών
Από τα ξημερώματα της Τρίτης - προπαραμονή Χριστουγέννων - οι αγρότες αναμένεται να μετακινήσουν τα τρακτέρ τους χωρίς όμως να τα απομακρύνουν από τους αυτοκινητόδρομους
Μπλόκα των αγροτών στα Μάλγαρα
75