Ελλάδα

Οι Αγανακτισμένοι “γιουχάρουν” όσους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Tεράστιες αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τη Βουλή υπό το φόβο μήπως οι Αγανακτισμένοι επιχειρήσουν να εισβάλλουν. 

Χιλιάδες κόσμου Αγανακτισμένων έχουν περικυκλώσει στην κυριολεξία τη Βουλή όπου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία
για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή, οι Αγανακτισμένοι όσους έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης, τους αποδοκίμαζαν με γιουχαρίσματα.

Δείτε το βίντεο

Οι Αγανακτισμένοι μάλιστα δίνουν το δικό τους μήνυμα προς τους πολιτικούς με μουσικά και χορευτικά δρώμενα στην πλατεία Συντάγματος.

Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία έβαλε και πάλι το σιδερένιο τείχος στη Βασίλισσης Σοφίας.  Μάλιστα, κάποιοι Αγανακτισμένοι τοποθέτησαν μία ελληνική σημαία στο σιδερένιο τείχος και μόλις οι αστυνομικοί την έβγαλαν, επικράτησε ένταση με τους διαδηλωτές να προσπαθούν να ρίξουν το τείχος.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι βρίσκονται στο Σύνταγμα και ο αριθμός τους αυξάνεται όσο περνά η ώρα. Οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα με τους άνδρες της ΔΙΑΣ και της ΔΕΛΤΑ να είναι από νωρίς παρατεταγμένοι κατά μήκος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, από το ύψος της Εθνικής Πινακοθήκης μέχρι και το άγαλμα του Τρούμαν, και την κυκλοφορία να έχει αποκλεισθεί από νωρίς για οχήματα και πεζούς στην περιοχή του Μεγάρου Μαξίμου και του κοινβουλίου, που ορίζεται από τη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου και την οδό Κανάρη ως την οδό Ακαδημίας.

Νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος έφθασαν και συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στη Βουλή, καθώς απωθήθηκαν από τους Αγανακτισμένους.

Δείτε το βίντεο


Μπροστά από τα κιγκλιδώματα της Βουλής, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της αιγυπτιακής πρεσβείας, ακραίοι νεαροί εκτοξεύουν εμπρηστικά συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των αστυνομικών δυνάμεων.

Με χαρά υποδέχθηκαν οι συγκεντρωμένοι την ανακοίνωση για παραίτηση του Ανδρέα Μακρυπίδη από εισηγητή του ΠΑΣΟΚ στη συζήτηση για το Μνημόνιο.

Διαβάστε επίσης:

Η ψήφος εμπιστοσύνης στη Βουλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βρίσκουμε σκάγια στα ρούχα τους» λένε οι συγγενείς των παιδιών που δέχτηκαν επίθεση με καραμπίνα από 46χρονο στο Αίγιο
«Ο 46χρονος είπε ότι πυροβόλησε και δεν είδε τα παιδιά, εγώ το δέχομαι αλλά γιατί δεν πήγε την επόμενη μέρα να παραδοθεί; Γιατί έκρυψε το όπλο; Πυροβόλησε 4 παιδιά» λέει ο πατέρας του 15χρονου που τραυματίστηκε από σκαγια
Αίγιο
Θεσσαλονίκη: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα με τους διαρρήκτες της κάβας, οι οποίοι νωρίτερα είχαν εισβάλει σε καφετέρια
Στο υλικό από τη διάρρηξη της καφετέριας, καταγράφεται η στιγμή που οι δράστες εισβάλλουν από παράθυρο στην πίσω πλευρά του καταστήματος και κινούνται γρήγορα στον εσωτερικό χώρο
Θεσσαλονίκη: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα με τους διαρρήκτες της κάβας, οι οποίοι νωρίτερα είχαν εισβάλει σε καφετέρια
Παραδόθηκε ο 64χρονος που προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά 25χρονη ΑμεΑ στην Κυψέλη
Ο 64χρονος είχε καταγγελθεί για απόπειρα βιασμού σε βάρος 25χρονης ΑμεΑ, ενώ σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος επιχείρησε να βιάσει και την άλλη της κόρη, επίσης ΑμεΑ - «Με κακοποίησε όταν ήμουν 7 ετών» λέει η κόρη του
Κυψέλη: Παραδόθηκε ο 64χρονος που προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά 25χρονη ΑμεΑ μέσα στο σπίτι της