Ελλάδα

Οι γιαγιάδες της Λέσβου στο… φόντο Τσίπρα, Αβραμόπουλου, Σουλτς (ΦΩΤΟ)

Από το προσκήνιο, όταν η συγκλονιστική φωτογραφία τους έκανε το γύρο των social media, οι γιαγιάδες της Λέσβου βρέθηκαν στο... φόντο των δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα, του Μάρτιν Σούλτς, του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο αεροδρόμιο.

Η φωτογραφία των τριών ηλικιωμένων γυναικών που ταΐζουν ένα προσφυγόπουλο, λίγα λεπτά αφού είχε βγει στη στεριά μαζί με τους πρόσφυγες γονείς του, συγκλόνισε τους πάντες. Και σήμερα (Τετάρτη 04.11.2015) επιλέχθηκε για φόντο μπροστά από το βήμα των δηλώσεων, αφού αναχώρησαν από την Ελλάδα έξι οικογένειες προσφύγων με προορισμό το Λουξεμβούργο όπου θα μετεγκατασταθούν.

Με εκείνες στην… πλάτη τους, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο Επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, ο Έλληνας υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησαν για τους πρόσφυγες που έφυγαν και δεν παρέλειψαν να μιλήσουν για τις “γιαγιάδες της Λέσβου”.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα