Ελλάδα

Οι συνεργάτες μας πρωταγωνιστές στη νέα μας καμπάνια!

Πάνω από 5.000 εργαζόμενοι φροντίζουν η Lidl να ξεχωρίζει για εσάς!

5.000 εργαζόμενοι, 5.000 άνθρωποι, όλοι διαφορετικοί μεταξύ τους, όλοι ξεχωριστοί στη δουλειά τους! Οι άνθρωποι της Lidl Hellas!

Στη νέα μας καμπάνια πρωταγωνιστούν οι δικοί μας συνεργάτες, οι άνθρωποι μας, από τα καταστήματα, τις αποθήκες και τα γραφεία μας.

Στη Lidl Hellas οι συνεργάτες είναι για εμάς σημαντικοί για αυτό και φροντίζουμε να απολαμβάνουν όλοι ξεχωριστή φροντίδα. Τους παρέχουμε ευκαιρίες εξέλιξης και την ασφάλεια εργασίας σε έναν μεγάλο και σταθερό οργανισμό και τους αμείβουμε με αποδοχές που ανταποκρίνονται στις δυνατότητές τους.

Τα γυρίσματα του νέου σποτ πραγματοποιήθηκαν στο κατάστημα της Μαλακοπής, στην αποθήκη της Σίνδου και στα κεντρικά μας γραφεία, ενώ για την υλοποίηση της καμπάνιας συνεργάστηκαν οι τομείς Μάρκετινγκ και η Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της Lidl Hellas.

Σε αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους, τους συνεργάτες μας, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί κάνουν κάθε μέρα τη Lidl hellas να ξεχωρίζει και για τους καταναλωτές!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Άλλοι 1.400 αστυνομικοί στην Αττική – «Ενίσχυση εισοδήματος και βελτίωση συνθηκών εργασίας» οι προτεραιότητες
Οι πρώτοι 600 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες και τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής μέσα στην άνοιξη και οι υπόλοιποι 800 μέχρι το φθινόπωρο
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με λίγα χιόνια στα δυτικά και βόρεια ορεινά – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά - Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ
Πλημμύρα