Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Ολική επαναφορά της τρομοκρατίας «βλέπει» η Αστυνομία μετά την έκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας

Ολική επαναφορά της τρομοκρατίας «βλέπει» η Αστυνομία μετά την έκρηξη έξω από το υπουργείο Εργασίας

Σε συναγερμό είναι η Αστυνομία μετά το χτύπημα που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (3/2/24) με βόμβα έξω από το υπουργείο Εργασίας. Δύο καινούριες τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν εμφανιστεί μέσα σε ενάμιση μήνα, μετά από περίπου 6 χρόνια σιωπής της τρομοκρατίας στη χώρα μας και αυτό αν μη τι άλλο, προκαλεί προβληματισμό.

Σύμφωνα με το MEGA μάλιστα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο οργανωτικό κέντρο τρομοκρατίας στα δύο πρόσφατα χτυπήματα, παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν ως δύο τρομοκρατικές οργανώσεις…

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πώς πρόκειται για άτομα αποφασισμένα, μιας και το τωρινό χτύπημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί τώρα, αναλύουν το υλικό από τις κάμερες, για να βρουν λεπτομέρειες του χτυπήματος.

Σύμφωνα με Open, αυτά τα 6 χρόνια «σιωπής» της τρομοκρατίας που μεσολάβησαν μέχρι τα δύο νέα χτυπήματα που έγιναν το τελευταίο δίμηνο, ενδεχομένως να τα χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για να στρατολογήσουν νέα μέλη και κάπως έτσι, να μιλούν σήμερα στην Αντιτρομοκρατική για αναβίωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας, αν όχι για ολική επαναφορά της μέσα από τις νέες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Μάλιστα, η οργάνωση που έκανε το «ντεμπούτο» στην τωρινή επίθεση, έξω από το υπουργείο Εργασίας, έκανε και μια επίδειξη πυγμής καθώς «χτύπησε» στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα μια καλά φυλασσόμενη περιοχή, με έναν εκρηκτικό μηχανισμό από το παρελθόν.

Τι βρίσκεται πίσω από τις δύο νέες τρομοκρατικές οργανώσεις

Υπενθυμίζεται ότι το άλλο χτύπημα, είχε γίνει στα ΜΑΤ πριν από ενάμιση μήνα και μάλιστα εκεί, είχαν βρεθεί «ορφανά» αποτυπώματα.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο άτομα από την παλιά τρομοκρατία, να βρίσκονται πίσω από τις δύο καινούριες τρομοκρατικές οργανώσεις και να χρησιμοποιηθεί καινούρια, «άφθαρτα» πρόσωπα ως εκτελεστικά όργανα.

Σύμφωνα με το Open, η Αστυνομία φοβάται τώρα για το επόμενο χτύπημα και αν αυτό, θα είναι αιματηρό…

Συγκλονιστικό είναι πάντως, το βίντεο – ντοκουμέντο, από τη στιγμή της έκρηξης έξω από το υπουργείο Εργασίας.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις