Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια προς τη Βουλή με αποτέλεσμα να κλείσουν η Πανεπιστημίου και η Αμαλίας.
Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχε προκηρυχθεί για τις 8/1/2014 κατά της ανάληψης της Προεδρίας της Ε.Ε. από τη χώρα μας, αλλά και τη σύλληψη συνδικαλιστή μέλους της.
Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, «ο αυταρχισμός της κυβέρνησης συνεχίστηκε και στις 11 Ιανουαρίου με την απαγόρευση συγκέντρωσης των εκπαιδευτικών της ΟΛΜΕ και των υπό διαθεσιμότητα σχολικών φυλάκων και με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του εκπαιδευτικού και μέλους της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, Γρηγόρη Καλομοίρη».
Επίσης, την Πέμπτη καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση συμπαράστασης στις 10:00 το πρωί, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ενώ την ίδια μέρα καλεί τους συναδέλφους στη συγκέντρωση των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ που πραγματοποιείται στις 11:00 το πρωί.
Τέλος για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν και στις δύο συγκεντρώσεις, έχει κηρύχθεί 4ωρη στάση εργασίας 10:00 – 14:00 την Πέμπτη.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
