Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ωράριο Καταστημάτων Κυριακή 7 Μαϊου – Τι ισχύει σήμερα

Ωράριο Καταστημάτων Κυριακή 7 Μαϊου – Τι ισχύει σήμερα

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Ωστόσο, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΟΙΥΕ αποφάσισαν απεργία για σήμερα.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 7 Μαϊου, τα καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Να σημειωθεί ότι τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 20:00 το βράδυ. Εν τω μεταξύ από σήμερα ισχύουν και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις.

Ωστόσο ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΟΙΥΕ αποφάσισαν απεργία για σήμερα με την ΕΣΕΕ σε επιστολή της προς τον πρωθυπουργό να σημειώνει ότι «μία προσεκτική μελέτη των φερομένων ως συμφωνηθέντων επικεντρώνει φωτογραφικά στην αποκαθήλωση της κυριακάτικης αργίας στις παραθαλάσσιες περιοχές από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο, στο κέντρο της Αθήνας, σε όλη την παραθαλάσσια ζώνη της Θεσσαλονίκης και στα αεροδρόμια Ελευθέριος Βενιζέλος και Μακεδονία και τις επιχειρήσεις πέριξ αυτών».

Η ΕΣΕΕ από την πλευρά της σε επιστολή προς τον πρωθυπουργός σημειώνει ότι » ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό μάς προκαλεί το γεγονός ότι, η προσεκτική μελέτη των φερομένων ως συμφωνηθέντων επικεντρώνει φωτογραφικά στην αποκαθήλωση της κυριακάτικης αργίας στις παραθαλάσσιες περιοχές από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο, στο κέντρο της Αθήνας, σε όλη την παραθαλάσσια ζώνη της Θεσσαλονίκης και στα αεροδρόμια «Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Μακεδονία» και τις επιχειρήσεις πέριξ αυτών.

Οι περιοχές αυτές, θα χαρακτηριστούν ως δήθεν «τουριστικές», κατά παραβίαση της κοινής λογικής και κατά παράβαση της εθνικής νομοθεσίας, η οποία δεν περιλαμβάνει ασφαλή διαδικασία και κριτήρια καθορισμού μίας περιοχής ως τουριστικής».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε