Ελλάδα

Οργή Χρίστου Κούγια για το «καλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός» του Γρηγόρη Βαλλιάνατου

«Ντροπή, κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς» ανέφερε ο γιος του Αλέξη Κούγια

Την οργή του γιου του Αλέξη Κούγια, Χρίστο, προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποινικολόγου.

«Ντροπή, λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι» έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του ο Χρίστος Κούγιας, λίγες ώρες πριν από την κηδεία του πατέρα του, Αλέξη Κούγια, δημοσιεύοντας, μάλιστα, και τα όσα υποστήριξε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Να μας λείπουν τέτοια συλλυπητήρια. Κρίμα, κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς» κατέληξε στην ανάρτηση του ο γιος του Αλέξη Κούγια.

Οργή του Χρίστου Κούγια για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο
Η ανάρτηση στο Instagram του Χρίστου Κούγια

Σε άλλη του ανάρτηση ο Χρίστος Κούγιας γράφει «εκτιμάμε ιδιαίτερα τα στεφάνια που θα σταλθούν, αλλά είναι προτιμότερο να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό του ιδρύματος ώστε να βοηθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος», δημοσιεύοντας εκ νέου την ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελπίδα για τις δωρεές στο όνομα του Αλέξη Κούγια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ για τις καταγγελίες Κωνσταντοπούλού: «Διερευνάται το περιστατικό για τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών»
«Η Ελληνική Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας, στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και στην εφαρμογή των νόμων, με γνώμονα την προστασία των πολιτών και τη διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Μαρία Καρρά: Στον ανακριτή η χήρα του Γιώργου Τράγκα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Το βαρύ κατηγορητήριο
Ήδη ο γιος του Γιώργου Τράγκα, έχει δώσει συναίνεση έτσι ώστε το ποσό των 10.000.000 ευρώ, που αποτελούν τα χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο, να αποδεσμευτούν - Τι λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του Νίκος Αγαπηνός
Μαρία Καρρά / Γιώργος Τράγκας
«Δεν θα απαλλαγείς από εμάς» – Οι απειλές των Κινέζων στον σμήναρχο κατάσκοπο όταν τους είπε ότι θα βγει στη σύνταξη
Τυ έδωσαν μια κάρτα αναλήψεων, η οποία είχε εκδοθεί στο Χονγκ Κονγκ σε όνομα τρίτου - Με αυτή την κάρτα μπορούσε να κάνει αναλήψεις σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ανά τον κόσμο
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Νέα κατολίσθηση έκλεισε την παλαιά εθνική οδό Άρτας – Αμφιλοχίας, αποκομμένη οδικώς η Ήπειρος
Μετά το κλείσιμο της Ιόνιας Οδού λόγω κατολίσθησης και με τη νέα κατολίσθηση, η Ήπειρος έχει ουσιαστικά αποκοπεί στα δύο από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ώρα που οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας - Άρτας
Ο Παύλος ντε Γκρες απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος: «Θέλω να προσφέρω στην χώρα μου, πολλά περνούν από το μυαλό μου»
«Είναι στο αίμα μου η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικός», τόνισε - Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρί Σαντάλ και τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παύλος Ντε Γκρες 22