Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παιανία: Δύο 23χρονοι και ένας 37χρονος «άδειαζαν» σπίτια – Πώς συνελήφθησαν

Παιανία: Δύο 23χρονοι και ένας 37χρονος «άδειαζαν» σπίτια – Πώς συνελήφθησαν
ΦΩΤΟ Αρχείου

Στη σύλληψη τριών ανδρών που κατηγορούνται για κλοπές κατ΄ εξακολούθηση στην Παιανία προχώρησε η αστυνομία. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 23 ετών και έναν 37χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου, οι τρεις άνδρες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπές, προσπάθησαν να μπουκάρουν σε μονοκατοικία στην Παιανία για να κλέψουν. Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτούς, έγιναν αντιληπτοί, μπήκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, μετά από αναζητήσεις κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο των τριών στην περιοχή του Γέρακα. Κάλεσαν τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, αλλά εκείνος πάτησε γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη.

Μετά την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου, οι τέσσερις επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Αφού τους καταδίωξαν με τα πόδια, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο 27χρονους στο σημείο, ενώ ο 37χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την επόμενη ημέρα στο Μενίδι. Ο τέταρτος αναζητείται.

Όπως διαπιστώθηκε η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου είχε κλαπεί.

Οι δύο 23χρονοι και ο 37χρονος, κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση και απείθεια. Οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παιανίας και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκαν ως δράστες σε 5 περιπτώσεις κλοπών από σπίτια της περιοχής.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης τους, οι τρεις κλέφτες παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες και στη συνέχεια άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και ρούχα…

Και οι τρεις τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις