Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Εξαφάνιση 47χρονης ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την εξαφάνιση της Ενκελέντα (Αγγελικής) Καλάρι δημοσιοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του την Κυριακή (27.10.2024). Τα ίχνη τη 47χρονης γυναίκας χάθηκαν από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση, η Ενκελέντα (Αγγελική) Καλάρι, 47 ετών χάθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου από το Παλαιό Φάληρο και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Επιπλέον, για την εξαφάνισή της ενήλικης έχει κινητοποιηθεί η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ».

Η Ενκελέντα (Αγγελική) (ον.) Καλάρι (επ,) έχει ύψος 1.70 μ., είναι 65 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ασπρόμαυρη ριγέ ζακέτα, άσπρη μπλούζα, μπλε παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μαύρη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φώφη Γεννηματά: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό όλων μας, λείπεις» – Η συγκινητική ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη
Η Φώφη Γεννηματά ήταν ίσως η τελευταία ευκαιρία να επιστρέψει η ανθρωπιά και η ηθική στην πολιτική ζωή αυτής της χώρας, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο σύζυγός της
Η Φώφη Γεννηματά
Πέθανε «από τη θλίψη του» ο πατέρας της 12χρονης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 27χρονη στη Γαλλία
Ο πατέρας είχε κρεμάσει ένα γράμμα στην πόρτα του διαμερίσματος, όπου η 27χρονη βασάνισε και δολοφόνησε το νεαρό κορίτσι - «Ανυπομονώ να σε ξαναδώ, ο μπαμπάς σου που σε αγαπάει για πάντα», έγραφε
Γυναίκα