Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Ξεσπά η μητέρα του βιαστή με το τατουαζ – «Για μένα είναι πεθαμένος, μου έπαιρνε χρήματα»

Παλαιό Φάληρο: Ξεσπά η μητέρα του βιαστή με το τατουαζ – «Για μένα είναι πεθαμένος, μου έπαιρνε χρήματα»

Ξεσπά η μητέρα του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου με το τατουάζ λέγοντας ότι έχει ξεγράψει τον γιο της και δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί του.

Σε δηλώσεις της στο newsit.gr η μητέρα του 45χρονου από το Παλαιό Φάληρο έκανε λόγο για τον βίαιο χαρακτήρα του γιου της και όπως λέει για την ίδια είναι πεθαμένος… «Ηταν προβληματικός, θα με σκοτώσει.. Δεν τον θέλω. Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη και μου έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω».

Πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου επιβεβαιώνουν ότι ο 45χρονος που κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο, μπήκε στην Αλβανία μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Τον ψάχνει και η αλβανική αστυνομία

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος σκόρπισε τον τρόμο σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου μένει μαζί με τη μητέρα του τα τελευταία τρία χρόνια.

Η επίθεση σε βάρος της 24χρονης στην οδό Αγίας Τριάδας έγινε μόλις 600 μέτρα από το σπίτι του, ενώ η στάση της Αγίας Σκέπης όπου η 34χρονη βιάστηκε, είναι 800 μέτρα μακριά από το διαμέρισμά του.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τους γείτονές του, είναι ένα άτομο που καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ καθημερινά ενώ πολλές ήταν οι περιπτώσεις όπου φώναζε στη μητέρα του στην οποία δημιουργούσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας αναφέρουν επιπλέον πως κατά το παρελθόν είχε χτυπήσει βίαια μια γυναίκα η οποία χρειάστηκε τη βοήθειά τους για να σωθεί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις