Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παλαιό Φάληρο: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα από την απόπειρα βιασμού

Παλαιό Φάληρο: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα από την απόπειρα βιασμού

Την ώρα που η Αστυνομία ψάχνει τον 45χρονο βιαστή με το τατουάζ, που φαίνεται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία, το newsit.gr φέρνει στο φως δύο νέα βίντεο – ντοκουμέντα από τη στιγμή της απόπειρας βιασμού σε βάρος της 24χρονης κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο.

Είναι εκείνη η γυναίκα που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της. Η γυναίκα που τον είδε ξαφνικά να μπαίνει στο αυτοκίνητό της, το οποίο δεν είχε κλειδωμένες ασφάλειες.

Στο βίντεο βλέπετε το αυτοκίνητο της γυναίκας να σταματάει και αρκετά μέτρα πιο πίσω, να πλησιάζει ο δράστης. Χωρίς καλά καλά να «μετρήσει» τις κινήσεις του, πλησιάζει και μπαίνει στο πίσω κάθισμα.

Δείτε και από άλλη κάμερα τον γρήγορο τρόπο με τον οποίο έδρασε ο επίδοξος βιαστής. Μπήκε στο αυτοκίνητο και είπε στην γυναίκα να ξεκινήσει για μια πιο ερημική περιοχή. Ευτυχώς εκείνη, σταμάτησε μπροστά από ένα καφέ που ήταν ανοιχτό, από το οποίο βγήκαν και τη βοήθησαν…

Το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον 45χρονο βιαστή με το τατουάζ, που εκτός από την παραπάνω επίθεση, φέρεται να έκανε και έναν βιασμό, στην ίδια περιοχή, στο Παλαιό Φάληρο ενώ από τα χέρια του, φέρεται να γλίτωσε ακόμα μία γυναίκα πριν από 6 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στις 27 Οκτωβρίου, στη 01.00 φαίνεται πως πέρασε τα σύνορα στην Κακαβιά.

Μία μέρα μετά, στις 28 Οκτωβρίου φέρεται να έκανε την εμφάνισή του στον Αυλώνα.

Στις 29 Οκτωβρίου χάθηκαν τα ίχνη του… Το κινητό του έκλεισε ενώ ο ίδιος δεν σταμάτησε να χρησιμοποιεί social media.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως μάλλον κρύβεται σε σπίτι στα Τίρανα ή έχει διαφύγει σε ορεινή περιοχή.

Πάντως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε επικοινωνία με τον ομόλογό του στα Τίρανα, στο πλαίσιο των ερευνών για τον 45χρονο με το τατουάζ…

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις