Ελλάδα

Πάλι ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί για χρέη μαμούθ!

Την δέσμευση που είχε αναλάβει την περασμένη εβδομάδα να ανακοινώνει ποιοι πλειστηριασμοί ματαιώνονται κάθε Τετάρτη τήρησαν οι συμβολαιογράφοι. Τα στοιχεία είναι κα πάλι αποκαλυπτικά!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν τέσσερις πλειστηριασμοί. Και οι τέσσερις αφορούσαν οφειλές δεκάδων εκατομυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 ματαιώθηκαν μετά από δράση συλλογικοτήτων οι εξής πλειστηριασμοί:

α) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Πειραιά για πλοίο υπό ιταλική σημαία ιδιοκτησίας κυπριακής εταιρείας για συνολικές οφειλές 12.336.000€ στις οποίες οφειλές συμπεριλαμβάνονται και απαιτήσεις ναυτεργατών.

β) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για οικόπεδο και κτήριο γραφείων. Επίσης για κάθετη ιδιοκτησία (τμήμα οικοπέδου χωρίς κτίσμα) στο Δήμο Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικό ύψος οφειλών 21.150.000€. Από αυτά, τα 9.000.000€ ήταν απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου.

γ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για τέσσερις οριζόντιες ιδιοκτησίες στο Δήμο Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, ιδιοκτησίας φυσικού προσώπου, για συνολικές οφειλές 2.500.000€.

δ) Πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για μεζονέτα στη Βούλα Αττικής για χρέη Ανωνύμου Εταιρείας για συνολικές οφειλές της 3.093.643€.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τους 27 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές και καταιγίδες σε ηπειρωτικά και ορεινά
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ ενώ από το απόγευμα στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση
καιρός
Καιρός αύριο: Σταθερή άνοδος της θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές σε ηπειρωτικά και ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 25 με 26 και κατά τόπους τους 27 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 24 και τοπικά στη Κρήτη τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου
καιρός