Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Παλλήνη: Τσάκωσαν συμμορία που έκλεψε χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 120.000 ευρώ

Παλλήνη: Τσάκωσαν συμμορία που έκλεψε χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 120.000 ευρώ
Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε τρία μέλη συμμορίας που αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο στην Παλλήνη. Η κλοπή είχε γίνει από κατάστημα της περιοχής στις 13 Ιουλίου.

Στις 13 Ιουλίου μέλη συμμορίας είχαν αρπάξει από κατάστημα στην Παλλήνη χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 120.000 ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν σε περιοχές της Νίκαιας και των Σπάτων, τρία μέλη της συμμορίας, κατηγορούμενα για «διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και ένταξη σε συμμορία», ενώ έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ένα μέλος, το οποίο αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι είχαν διακριτούς, μεταξύ τους, ρόλους (οδηγός, τσιλιαδόρος, κ.λπ.).

Παράλληλα, φρόντισαν να περιορίσουν τα ίχνη τους, έχοντας προμηθευτεί κατάλληλα ρούχα, κουκούλες, περιλαίμια, γάντια και μάσκες.

Από τις έρευνες σε σπίτια, παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* «επιχειρησιακό» όχημα

* 970 ευρώ

* 10 κινητά τηλέφωνα, ρολόι και κοσμήματα (βραχιόλια, σκουλαρίκια, αλυσίδα λαιμού, κολιέ) και

* φορητός πομποδέκτης ενδοεπικοινωνίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές πράξεις και την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας, συνεχίζεται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις