Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2020: Απαντήσεις στα θέματα Αρχαίων Ελληνικών

Πανελλήνιες 2020: Απαντήσεις στα θέματα Αρχαίων Ελληνικών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ. Δείτε τα θέματα Αρχαίων Ελληνικών που έπεσαν στις Πανελλήνιες 2020 για τους υποψήφιους ΓΕΛ και τις προτεινόμενες απαντήσεις από τον εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: Σε Μαθηματικά (Θετικών Σπουδών) και Αρχαία Ελληνικά εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη 17/06/2020 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020.

Πανελλήνιες 2020: Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) τα δύο εξεταζόμενα μαθήματα σήμερα για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020.

Αυτές είναι οι προτεινόμενες απαντήσεις από το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα θέματα Αρχαίων Ελληνικών στις Πανελλήνιες 2020

Το newsit.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα παρουσιάσει τις προτεινόμενες απαντήσεις. Εδώ μπορείτε να βλέπετε όλα τα θέματα των εξεταζομένων μαθημάτων και τις προτεινόμενες απαντήσεις από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλήνιες 2020 (η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς).

Αυτά είναι τα θέματα Αρχαίων Ελληνικών στις Πανελλήνιες 2020

Δείτε τα θέματα Αρχαίων Ελληνικών στο site του Υπουργείου Παιδείας.

Φέτος οι υποψήφιοι των ΓΕΛ δίνουν εξετάσεις και με το νέο σύστημα (εξέταση στο μάθημα της Κοινωνιολογίας αντί Λατινικών και απουσία συντελεστών βαρύτητας στις βαθμολογίες των μαθημάτων, οι διαφορές μεταξύ άλλων) και με το παλιό.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις 19 Ιουνίου 2020 στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών). Ακολουθούν, η εξέταση στη Φυσική στις 22 Ιουνίου 2020 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24 Ιουνίου 2020 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) με το νέο σύστημα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) με το νέο σύστημα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) με το παλαιό σύστημα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) με το παλαιό σύστημα.

Διαβάστε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ.

Το newsit.gr, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα σας παρουσιάζει καθημερινά τις προτεινόμενες απαντήσεις και λύσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλήνιες 2020.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις