Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2022 με Ηλεκτρικές Μηχανές, Ναυσιπλοϊα, Ναυτικές Μηχανές και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις για τα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022 με Ηλεκτρικές Μηχανές, Ναυσιπλοϊα, Ναυτικές Μηχανές και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις για τα ΕΠΑΛ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2022: Συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 οι Πανελλήνιες 2022 για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι οποίο εξετάζονται σε Ηλεκτρικές Μηχανές, Ναυσιπλοϊα, Ναυτικές Μηχανές και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, τόσο οι εξεταζόμενοι όσο και οι εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Δείτε στο site του Υπουργείου Παιδείας, λίγο μετά τις 10.00, τα θέματα σε Ηλεκτρικές Μηχανές, Ναυσιπλοϊα, Ναυτικές Μηχανές και Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις.

Επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 με Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης και Ηψφιακά Συστήματα. 

Το newsit.gr, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Σύντομο σχόλιο από τους Ακαδημαϊκούς Συνεργάτες του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, σχετικά με τα θέματα που «έπεσαν» στις Ηλεκτρικές Μηχανές: Τα σημερινά θέματα έχουν την δομή των διαγωνισμάτων των τελευταίων ετών. Είναι θέματα αναμενόμενα, κλιμακούμενης δυσκολίας μέχρι και το ερώτημα Δ2 του τέταρτου θέματος, όμως στα ερωτήματα Δ3 και Δ4, ο μαθητής πρέπει να χρησιμοποιήσει συνδυαστικές μαθηματικές γνώσεις για να φτάσει στα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις: Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα κλιμακούμενης δυσκολίας, καλύπτουν όλο το εύρος της εξεταστέας ύλης. Τα θέματα Γ και Δ είναι αρκετά απαιτητικά καθώς προϋποθέτουν ευρεία γνώση της ύλης και κριτική σκέψη.

Στη Ναυσιπλοΐα ΙΙ: Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα και καλύπτουν μεγάλο κομμάτι της ύλης που είχε αφαιρεθεί τα δυο τελευταία έτη λόγω Covid. Ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και ένας μαθητής προετοιμασμένος πλήρως θα μπορούσε να προσεγγίσει το άριστα.

Στις Ναυτικές Μηχανές: Τα θέματα χαρακτηρίζονται αναμενόμενα και καλύπτουν μεγάλο κομμάτι ύλης από αυτήν που είχε αφαιρεθεί λόγω του Covid. Ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος θα μπορούσε να πέτυχει υψηλή βαθμολογία.

Δείτε εδώ, από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, προτεινόμενες απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Πανελλήνιες 2022: Πρόγραμμα για ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ

ΠΕΜΠΤΗ 16-06-2022 – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 16-06-2022 – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ
ΠΕΜΠΤΗ 16-06-2022 – ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ II (ΜΕΚ ΙΙ)
ΠΕΜΠΤΗ 16-06-2022 – ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-06-2022 – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-06-2022 – ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-06-2022 – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ.

Διαβάστε ακόμη:

Πανελλήνιες 2022: Πώς υπολογίζονται τα μόρια – Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022: Χρήσιμες συμβουλές για τους υποψήφιους

Πανελλήνιες 2022: Πότε μηδενίζεται το γραπτό – Τι ισχύει με τα κινητά τηλέφωνα

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Πότε θα βγούν τα αποτελέσματα και οι Βάσεις

Πανελλήνιες 2022: Mετατρέψτε το άγχος σε επιτυχία!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις