Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το πανό – μήνυμα στον Πρίγκιπα Κάρολο και το ρημάδι το καλαμάκι στον φρέντο

Το πανό – μήνυμα στον Πρίγκιπα Κάρολο και το ρημάδι το καλαμάκι στον φρέντο

Ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει βαθιά οικολογική συνείδηση. Τόσο, που δεν χρησιμοποιεί καλαμάκι στα κρύα ροφήματα που πίνει. Αλλά πίνεται ο φρεντο καπουτσίνο χωρίς καλαμάκι; Δεν πίνεται. Στην στάση που έκαναν στο καφέ πριν επισκεφθούν την Καπνικαρέα, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα Καμίλα, είδαν στο τραπεζάκι τους όλα τα είδη καφέ. Όλα!

Και ελληνικό και φρέντο και φρέντο καπουτσίνο. Όταν του πρόσφεραν καλαμάκι εκείνος το αρνήθηκε και το ίδιο έκανε και η δόλια η Καμίλα. Επιασε και κουβέντα με τους θαμώνες στο καφέ και κανείς δεν ξέρει τι είπαν αλλά μάλλον τους έλεγε να πίνουν τον καφέ τους χωρίς καλαμάκι βάζοντας ένα λιθαράκι στην διάσωση του πλανήτη. Αλλά φίλε Κάρολε ο φρέντο δεν πίνεται από το ποτήρι! Μόνο με καλαμάκι!

Δείτε το βίντεο με τον φρέντο και το καλαμάκι

Λίγο αργότερα στο Συμμαχικό Νεκροταφείο ο Κάρολος άκουσε κάποιους να τους φωνάζουν. Σήκωσε το κεφάλι και τι να δει; Σε μια πολυκατοικία είχαν απλώσει ένα πανό.

Το πανό καλούσε τον οικολόγο Κάρολο να γίνει vegan. Δηλαδή να τρώει μόνο ό,τι πέφτει από τα δέντρα! Γιατί όπως έγραφε και το πανό: «Η συμπόνοια σου πάει!»

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις