Site icon NewsIT

Παπούλιας: περικοπές και σε μένα – Αρνητικοί οι βουλευτές

10.02.2010 | 13:55
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Να μην εξαιρεθεί ο Κάρολος Παπούλιας από τις δημοσιονομικές...

περικοπές, ζήτησε η Προεδρία της Δημοκρατίας σε επικοινωνία της με το Υπουργείο Οικονομικών.
Την ίδια ώρα, μια σπάνια για το Ελληνικό Κοινοβούλιο “συμμαχία” διαφαίνεται στον ορίζοντα. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ συμφωνούν να μη μπει χέρι στη δικιά τους τσέπη την ώρα που οι ίδιοι αναμένεται να ψηφίσουν το μακρύ χέρι της εφορίας να μπει πιο βαθιά στη δικιά μας.
Αυτή τη στιγμή τα επιδόματα των Βουλευτών φορολογούνται με 5%, φορολογία που έχουν στο Δημόσιο και οι… βατραχάνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού!
Οι εθνοπατέρες με τις αποζημιώσεις και τα επιδόματα έχουν έσοδα περί τις 100.000 ευρώ το χρόνο και πληρώνουν φόρο περίπου 6.000. Με τη νέα φορολόγηση κάποιοι θα πληρώσουν πάνω από 30.000 ευρώ και έτσι είναι… φυσικό να αντιδρούν.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ήδη έχουν εκφραστεί παράπονα προς τον υφυπουργό των Οικονομικών από ομάδα Κυβερνητικών Βουλευτών που έστειλε εκπρόσωπό της έναν άλλο υφυπουργό!
Αυτοί που αντιδρούν περισσότερο είναι Βουλευτές της επαρχίας που (αυτό είναι αλήθεια) έχουν πολύ περισσότερα έξοδα από αυτούς της Αθήνας.
Σύμφωνα με “Το Βήμα” ήδη ο κ. Σαχινίδης τα… άκουσε τόσο από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θ. Μωραϊτη όσο και από τη διευθύντρια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Ρεγγίνα Βάρτζελη.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version