Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παραλίες Αττικής: Τρεις προτάσεις για απολαυστικές βουτιές

Παραλίες Αττικής: Τρεις προτάσεις για απολαυστικές βουτιές

Οι παραλίες της Αττικής είναι το απόλυτο καταφύγιο για μονοήμερες εκδρομές, άμα τα μέσα του Αυγούστου σε πετυχαίνουν, να είσαι ακόμα στα όρια της πρωτεύουσας.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι στην διαδικασία αναζήτησης του επόμενου προορισμού που θα σου προσφέρει με τα νερά του μια ανάσα δροσιάς, σου έχουμε τρεις εναλλακτικές για άκρως απολαυστικές βουτιές, χωρίς καν να βγεις έξω απ´ το νόμο.

Παραλία Βραυρώνας: Η παραλία στη περιοχή της Βραυρώνας, είναι το ιδανικό θαλασσινό σκηνικό, αν έχεις γνώμονα σου την ησυχία στις βουτιές σου.

Θα βρεις την ακτή της στρωμένη με αμμουδιά, τα απάνεμα νερά της σε γαλαζοπράσινες αποχρώσεις, ενώ δέντρα κάνουν την εμφάνιση τους παρέχοντας φυσική σκιά.

Σε ένα τμήμα της ακτογραμμής της υπάρχει οργάνωση, με ομπρέλες και ξαπλώστρες, χωρίς να λείπει η επιλογή του ελεύθερου τμήματος, αν επιθυμείς να απλώσεις την πετσέτα σου και να ευχαριστηθείς ανέμελος την ηλιοθεραπεία σου.

Με αφετηρία την συγκεκριμένη ακρογιαλιά, μπορείς να ζήσεις ακόμα μια υπέροχη θαλασσινή εμπειρία, αφού ακριβώς απέναντι της θα βρεις ένα νησάκι, που έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις κολυμπώντας για ένα περίπου τέταρτο της ώρας.

Φορά λοιπόν την μάσκα και τα βατραχοπέδιλα σου για να βρεθείς, στον επίγειο παράδεισο αυτού του μικρού κομματιού γης και να δεις από κοντά τον Άγιο Αλέξανδρο, το εκκλησάκι που υπάρχει επάνω του, μα πάνω απ´ όλα να νιώσεις πως μεταφέρθηκες σε ένα μακρινό νησιωτικό τοπίο.

Για να ξέρεις: Η περιοχή της Βραυρώνας, εκτός από όμορφες παραλίες, διαθέτει και έναν σημαίνοντα αρχαιολογικό χώρο, με επίκεντρο του το ναό της Αρτέμιδας. Μην παραλείψεις να τον επισκεφτείς πριν ή μετά το θαλασσινό σου μπάνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις