Ελλάδα

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο

Η «Χιόνη» έχει… εγκατασταθεί για τα καλά και οι ισχυροί βοριάδες δεν αφήνουν τα πλοία να λύσουν κάβους. Σε ισχύ και σήμερα Παρασκευή (15.02.2019) το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το απαγορευτικό απόπλου δεν έχει αρθεί εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που συνεχίζουν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, λόγω νέας μεταβολής του καιρού από χθες το βράδυ δεν αναχώρησαν τελικά τα πλοία για την Κρήτη.

Κανονικά πάντως εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό.

Απαγορευτικό απόπλου ισχύ και στην Κρήτη, αφού δεν έγιναν τα δρομολόγια των πλοίων της γραμμής από το Ηράκλειο με προορισμό τον Πειραιά. Το απαγορευτικό ισχύει, σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, έως τις 12 το μεσημέρι, όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι γιατροί έκαναν 300 πλασμφαιρέσεις τον χρόνο – «Ασθενείς κατέρρεαν και η 56χρονη συνέχιζε» λέει νοσηλεύτρια
Τα μηνύματα του υπνοθεραπευτή με την 56χρονη, τα τελευταία λεπτά του Μαζωνάκη μέσα στην κλινική και η κατάθεση της νοσηλεύτριας που «καίει» τους γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης
«Η πρεσβεία μας ενημέρωσε 12 ώρες μετά την έκρηξη, προσπαθώ να παραμείνω δυνατός» λέει ο ξάδερφος δύο θυμάτων στην Πλάκα
Ο ξάδερφος της Φλορίντα και του Φλόριν Χότζα τόνισε ότι οι συγγενείς των θυμάτων είναι σε σοκ - Στο newsit.gr μίλησε και η ηλικιωμένη γειτόνισσα που απεγκλωβίστηκε από το διπλανό κτίριο
Κατάρρευση κτιρίου στην Πλάκα