Ελλάδα

Παρέσυρε με το αυτοκίνητο 14χρονο, τον εγκατέλειψε, αλλά το μετάνιωσε

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 14χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (26.10.2019) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 23.10, επί της λεωφόρου 25ης Μαρτίου, στην Πεντέλη, μια 27χρονη παρέσυρε με τον αυτοκίνητο της έναν 14χρονο. Τον εγκατέλειψε, ωστόσο μισή ώρα μετά, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε την πράξη της. Η 27χρονη συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ουσιών.
Ο 14χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο “Παίδων – Αγλαΐα Κυριακού”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό