Ελλάδα

Πάτρα: 17χρονη έκανε χρήση κοκαΐνης, κατέρρευσε και κατέληξε στο νοσοκομείο – Συνελήφθη από τη Δίωξη

Το περιστατικό ερευνάται από τη Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς προκαλεί ανησυχία για τη διάδοση των ουσιών σε ανήλικους

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η υπόθεση μιας 17χρονη που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης μετά από χρήση κοκαΐνης.

Το ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.10.2025) στην Πάτρα, όταν 17χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, αφού ένιωσε έντονη αδιαθεσία έπειτα από χρήση κοκαΐνης.

Μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών προχώρησαν στη σύλληψή της, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για χρήση ναρκωτικών ουσιών, γράφει το pelop.gr.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων, ενώ οι αρχές ερευνούν την προέλευση της κοκαΐνης και τα πρόσωπα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή η 17χρονη πριν από το περιστατικό.

Οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας εξετάζουν το ενδεχόμενο η υπόθεση να συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στην περιοχή και στοχεύει σε νεαρές ηλικίες. Παράλληλα, διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη απέκτησε την ουσία και αν υπήρξαν άλλα πρόσωπα που έκαναν χρήση μαζί της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτοί είναι οι συγγενείς και μέλη της σπείρας με τις «χρυσές» λίρες, τα όπλα, τις εκβιάσεις και τις απάτες στην Λάρισα
Τα τέσσερα μέλη που ανήκουν ίδια οικογένεια είχαν συλληφθεί στις 7 Μαρτίου για απάτες και εκβιάσεις τετελεσμένες και σε απόπειρα με συνολικό όφελος και προκληθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι