Site icon NewsIT
16:12 Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2025

Πάτρα: 17χρονη έκανε χρήση κοκαΐνης, κατέρρευσε και κατέληξε στο νοσοκομείο – Συνελήφθη από τη Δίωξη

Το περιστατικό ερευνάται από τη Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς προκαλεί ανησυχία για τη διάδοση των ουσιών σε ανήλικους

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η υπόθεση μιας 17χρονη που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης μετά από χρήση κοκαΐνης.

Το ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.10.2025) στην Πάτρα, όταν 17χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, αφού ένιωσε έντονη αδιαθεσία έπειτα από χρήση κοκαΐνης.

Μετά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών προχώρησαν στη σύλληψή της, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για χρήση ναρκωτικών ουσιών, γράφει το pelop.gr.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων, ενώ οι αρχές ερευνούν την προέλευση της κοκαΐνης και τα πρόσωπα με τα οποία είχε έρθει σε επαφή η 17χρονη πριν από το περιστατικό.

Οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας εξετάζουν το ενδεχόμενο η υπόθεση να συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στην περιοχή και στοχεύει σε νεαρές ηλικίες. Παράλληλα, διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη απέκτησε την ουσία και αν υπήρξαν άλλα πρόσωπα που έκαναν χρήση μαζί της.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version