Ελλάδα

Πάτρα: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ μπούκαρε στο κατάστημα των ΕΛΤΑ και προκάλεσε πανικό

Ο ίδιος έφυγε πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία αλλά μετά από λίγο ξαναγύρισε στην ίδια κατάσταση

Πανικό δημιούργησε σήμερα το πρωί, Παρασκευή (26/9/2025), ένας άνδρας ο οποίος σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Πάτρα στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ζαΐμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ο άνδρας ηλικίας 47 ετών προκάλεσε μεγάλη ένταση στο ΕΛΤΑ στην Πάτρα με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να χρειαστεί να καλέσουν την αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί αυτός είχε φύγει, όμως στη συνέχεια επέστρεψε στο ταχυδρομείο με την ίδια συμπεριφορά και μετά ξαναέφυγε.

Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην οδό Αγίου Ανδρέου και να τον οδηγήσουν στο πρώτο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας έχει ψυχιατρικό ιστορικό και αναμένεται να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο για ιατρική εκτίμηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας