Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τα κλειδιά του ακινήτου που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη

Πάτρα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τα κλειδιά του ακινήτου που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Την Παρασκευή, είδαμε σε απευθείας σύνδεση με τα κανάλια, τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τους κληρονόμους της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, να μπαίνουν με κλειδαρά στο κτίριο για να δουν το ακίνητο.

Μάλιστα, σε έναν από τους χώρους του ακινήτου, υπήρχαν αντικείμενα των τριών κοριτσιών που έχουν φύγει από τη ζωή, τα οποία η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου λέει τώρα ότι εξαφανίστηκαν!

Η οικογένεια της μητέρας, κατέθεσε μήνυση κατά του ενός δικηγόρου της οικογένειας της σπιτονοικοκυράς, γιατί εξαφανίστηκε από το χώρο, η σχολική τσάντα της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας!

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον έναν από τους δικηγόρους των κληρονόμων της σπιτονοικοκυράς, με τον κύριο Λέων, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι όντως απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει οι κληρονόμοι της σπιτονοικοκυράς για να πάρουν τα κλειδιά και να μπουν στο σπίτι.

«Απορρίφθηκε η αίτηση… Παράλληλα σήμερα το πρωί διατάχθηκε η σφράγιση της οικίας. Και αργότερα θα κάνουμε εμείς αίτηση αποσφράγισης…».

Η πρώτη αντίδραση πάντως από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, στο άκουσμα ότι απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, ήταν από τον δικηγόρο της κύριο Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε λόγο για παράνομη εισβολή στο σπίτι που έμενε η οικογένεια με τα τρία παιδάκια.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις