Ελλάδα

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ – «Έσκασε» ο θερμοσίφωνας, ένας τραυματίας

Ο εργαζόμενος αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα και έχει υποστεί εγκαύματα, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του

Έκρηξη σε θερμοσίφωνα σε εργοστάσιο της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα (25/11/2025), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η έκρηξη στην Πάτρα συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, όταν ο θερμοσίφωνας «έσκασε» στον χώρο της κουζίνας ενώ μέσα βρισκόταν ένας εργαζόμενος.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς δεν κινδυνεύει η ζωή του εργαζόμενου, όμως έχει υποστεί εγκαύματα και αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

Πρόκειται για έναν άνδρα 35 ετών ο οποίος με πολλά εγκαύματα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Θριάσιο Νοσοκομείο Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που βρήκαν παιδιά σε οικοδομή στην Πεύκη
Αποκλεισμένη η περιοχή - Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οργανωμένη επιχείρηση απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης από εξειδικευμένο κλιμάκιο του Τμήμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς
Οβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Πεύκη
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες