Ελλάδα

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανιζόταν ως μάνατζερ του Μάνου Δασκαλάκη – Έστειλε μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει συλληφθεί με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας με δηλητηρίαση με κεταμίνη. 

Λίγο πριν τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, η Ρούλα Πισπιρίγκου – όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – ασχολούνταν με την προώθηση της τραγουδιστικής καριέρας του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, Μάνου Δασκαλάκη, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα ερωτηματικά γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Τον Δεκέμβρη του 2021, η 33χρονη φέρεται μάλιστα να είχε στείλει γραπτό μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, εμφανιζόταν τότε ως μάνατζερ του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της Μάνου Δασκαλάκη.

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το link. Ευχαριστώ εκ των προτέρων» έγραφε χαρακτηριστικά στο μήνυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζητώντας τη συμβολή της παρουσιάστριας στην προώθηση του Μάνου Δασκαλάκη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η 33χρονη φέρεται να είχε κάνει η ίδια την αίτηση συμμετοχής του Μάνου Δασκαλάκη στο ριάλιτι τραγουδιού X-Factor.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χτυπούσε το κεφάλι μου και άρχισε να με πνίγει» λέει 52χρονη που της επιτέθηκε 25χρονος Αιγύπτιος μέσα στο μαγαζί της στη Θεσσαλονίκη
«Μου έδειξε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, μου επιτέθηκε, έβγαλε ένα μικρό σουγιά και με έριξε κάτω. Άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα, χτυπούσε το κεφάλι μου και άρχισε να με πνίγει με την κουρτίνα και ένα παντελόνι», λέει η 52χρονη στο newsit.gr
Ο Αιγύπτιος που επιτέθηκε σε 52χρονη