Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα – Νονά Τζωρτζίνας στο Tlive: «Φροντίζω τον τάφο, οι γιαγιάδες δεν μπορούν να πάνε λόγω δημοσιογράφων»

Πάτρα – Νονά Τζωρτζίνας στο Tlive: «Φροντίζω τον τάφο, οι γιαγιάδες δεν μπορούν να πάνε λόγω δημοσιογράφων»

Ακριβώς τρία χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη από την Πάτρα. Στο μνήμα της πηγαίνει μόνον η νονά του κοριτσιού, η οποία  υπεραγαπούσε την 9χρονη.

Σε δηλώσεις της στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, η νονά της Τζωρτζίνας είπε σε δημοσιογράφο της εκπομπής, καθώς δεν επιθυμούσε να ακουστεί η φωνή της σε αυτή τη φάση, ότι: «Είναι κρίμα. Μετά από όλο αυτό που έχει γίνει, τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα, οι γιαγιάδες δεν πάνε στον τάφο γιατί η Πάτρα είναι πολύ μικρή πόλη και όλοι ασχολούνται μαζί τους. Και φαίνεται παρατημένος ο τάφος, λες και το παιδάκι δεν έχει κανέναν. Δε μπορούσα να την αφήσω, όσο την πρόσεχα όσο ήταν εν ζωή, έτσι την προσέχω και τώρα. Στο τρισάγιο μόνο δεν μπόρεσα να πάω, αφού δεν με ειδοποίησε κανείς…»!

Δεν το ήξερα για να είμαι εκεί, αλλά δεν ήταν και κάποιος από τους συγγενείς, ούτε και ο πατέρας. Έπαιρνα την αγάπη της Τζωρτζίνας όσο ζούσε. Δε μπορείτε να φανταστείτε πώς εκφραζόταν και πόσα καταλάβαινε, τι αντίληψη είχε. Καταλάβαινε τα πάντα. Μόλις άκουγε τη φωνή μου, γύριζε. Καταλάβαινε ότι ήμουν εγώ. Απλώς, δε μπορούσε να εκφραστεί, μόνο γελούσε. Ήταν σαν φυλακισμένη στο σώμα της» είπε χαρακτηριστικά η νονά της Τζωρτζίνας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Μόνο η νονά της Τζωρτζίνας φροντίζει τους τάφους. Ο άνθρωπος που η 9χρονη υπεραγαπούσε και είχε μεγάλη αδυναμία!

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις