Site icon NewsIT
06:51 | 05.03.14

Πάτρα: Ποιός ευθύνεται για τον θάνατο 57χρονου εκπαιδευτικού;

Newsit Newsroom

Μια ολόκληρη οικογένεια βυθίστηκε ξαφνικά στο πένθος και ζητεί εξηγήσεις για τον θάνατο 57χρονου εκπαιδευτικού και πατέρα δυο παιδιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Χαράλαμπος Μπονάνος, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την διερεύνηση των καταγγελιών συγγενών αλλά και συνοδών άλλων ασθενών, για την υπόθεση θανάτου του 57χρονου καθηγητή Μαθηματικών Φώτη Σερέτη.

Ο 57χρονος καθηγητής, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με πνευμονία την περασμένη Κυριακή.

Άφησε την τελευταία του πνοή στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην παθολογική κλινική του ΠΓΝΠ. Προηγουμένως, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ παρουσίασε σημάδια επιδείνωσης, με έλλειψη καλής επικοινωνίας, κόπωση, δύσπνοια και βρόγχο.

Η είδηση θανάτου του καθηγητή που νοσηλευόταν από πνευμονία, προκάλεσε αναστάτωση γενικότερα στην πόλη, λόγω των αυξήσεων που παρατηρείται στους θανάτους από τον ιό της γρίπης.

Το πρωί, θα γίνει νεκροψία, νεκροτομή και στις 16.00 συγγενείς και φίλοι θα πούν το τελευταίο αντίο στον 57χρονο Μαθηματικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μυστήριο με το θάνατο 57χρονου ασθενή στο νοσοκομείο της Πάτρας

Θεσσαλονίκη: Ο Ν. Βαλεργάκης επανεξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου

Η Γαύδος θα απέχει απο τις Ευρωεκλογές λόγω των χημικών της Συρίας

“Ο Σαξώνης πλαστογράφησε παραστατικά” λέει η περάσπιση Παπαγεωργόπουλου για την υπεξαίρεση στο Δήμο

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version