Ελλάδα

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη της

Με μία λακωνική ανάρτηση στο Facebook, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας. 

Η Τζωρτζίνα ήταν το παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά -μετά τις αδερφές του Μαλένα και Ίριδα- σε ηλικία 9 ετών, τον Ιανουάριο του 2022, στο Νοσοκομείο “Παίδων”.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

“Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της. #ΓΑΔΑ #ανθρωποκτονία #Πάτρα”, αναφέρει η ΕΛΑΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
5
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
10