Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο τα περιουσιακά στοιχεία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια. Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο στόχαστρο των αρχών μπήκαν και οι θάνατοι των δυο άλλων παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας.

Αυτές όμως δεν είναι οι μοναδικές υποθέσεις που ανοίγουν ξανά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει πλέον και οι συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, η οποία τους επέτρεπε να μένουν δωρεάν στο σπίτι με αντάλλαγμα να την προσέχουν, αφού η εν λόγω γυναίκα φέρεται να μην είχε κάποιον άλλον στη ζωή.

Η σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στο προσκήνιο, καθώς εγείρονται πολλά ερωτήματα γύρω από αυτήν. Μαρτυρίες θέλουν τη γυναίκα να φοβόταν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μπορεί να ήθελαν να τη βλάψουν, ενώ πολλές πληροφορίες για τα περιουσιακά της στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

«Συνεχίζω την έρευνα με τα περιουσιακά της στοιχεία»

Ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, μίλησε στο MEGA. «Το μόνο που γνωρίζουν οι συγγενείς είναι ό,τι ακούν από τις τηλεοράσεις. Δεν είχαν γνώση ότι είχε πεθάνει η ξαδέρφη τους, δεν είχαν επικοινωνία αυτά τα χρόνια. Το έμαθαν τώρα ότι πέθανε. Άκουσαν και ότι έχει γίνει και αποτέφρωση και την έχουν εξαφανίσει, ότι δεν υπάρχει τάφος», είπε o Σωκράτης Στρατής. 

Και πρόσθεσε: «Εγώ ξεκίνησα από το θέμα της ταφής. Τελικά δεν έγινε αποτέφρωση, έγινε κηδεία κανονικά. Δεν γνωρίζω αν θα γίνει εκταφή. Τώρα συνεχίζω την έρευνα με τα περιουσιακά της στοιχεία. Να βρούμε πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί κάποιος που θα ήθελε να τη δολοφονήσει».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις