Ελλάδα

Πάτρινο καρναβάλι: Κάηκε ο καρνάβαλος – Έπεσε η αυλαία για το 2017 [pics, vid]

Με μία φαντασμαγορική τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο μόλο της Αγίου Νικολάου έπεσε η αυλαία του πατρινού καρναβαλιού, του 2017.

Η τελετή ξεκίνησε με ένα 20λεπτο μουσικό πρόγραμμα σε ρυθμούς λάτιν, σάμπας, τζαζ και ντίσκο από την 35μελή ορχήστρα πνευστών «Πατρεύς».

Στην συνέχεια οι παρουσιαστές της τελετής, η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή και ο ηθοποιός Γιώργος Λογαράς, αφού πρώτα υποδέχθηκαν τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τους θεατές, στην συνέχεια κάλεσαν τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη να κηρύξει τη λήξη του πατρινού καρναβαλιού του 2017.

Ο δήμαρχος Πατρέων τόνισε μεταξύ άλλων: «συνεχίζουμε στο δρόμο που γνωρίζουμε αυτόν, του αγώνα, της δημιουργίας, και της χαράς».

Στη συνέχεια ο δήμαρχος, αφού κήρυξε την λήξη του καρναβαλιού του 2017, ευχήθηκε καλή αρχή για το καρναβάλι του 2018, με την πίστη, όπως πρόσθεσε, ότι «ο χώρος που βρισκόμαστε σήμερα θα ανήκει του χρόνου στον πατραϊκό λαό και θα έχει ξεκινήσει η ανάπλαση.» Αμέσως μετά, ο καρνάβαλος παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ ο ουρανός της πόλης φωτίστηκε από χιλιάδες πυροτεχνήματα. Μάλιστα, ήταν τόσο εντυπωσιακά, όπου στο τέλος, ο κόσμος που βρισκόταν συγκεντρωμένος στην παραλιακή ζώνη ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Στην συνέχεια ακολούθησε συναυλία από το συγκρότημα των Boney M, με την Maizie Williams να δίνει το έναυσμα για το τελευταίο μεγάλο πάρτι του πατρινού καρναβαλιού του 2017.

Παράλληλα, το κλίμα διασκέδασης συνεχίζεται σε όλη την πόλη και αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: patrastimes.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ημερολόγιο του Μπούμπη
Ένα μεσημέρι όπως όλα τα άλλα. Φαγητό, χάδια, πάρκο.   Αγαπητό ημερολόγιο,Εγώ είμαι ο Μπούμπης.Ένας σκύλος που μένει με τον Τάκη. Και αυτό...
Το ημερολόγιο του Μπούμπη
Κρήτη: Υδροστρόβιλος και ουράνιο τόξο ταυτόχρονα πάνω από τη θάλασσα στον Πλακιά Ρεθύμνου – Εντυπωσιακές εικόνες
Υδροστρόβιλοι εμφανίζονται αρκετά συχνά πλέον στις παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας και σύμφωνα με τους ειδικούς οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη
Υδροστρόβιλος και ουράνιο τόξο πάνω από τη θάλασσα στη νότια Κρήτη
«Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στη Λέσβο όσο βροχή πέφτει μέσα σε 4 "Νοεμβρίους" - 400 τόνοι νερού ανά στρέμμα»
«Μετά από τα 2 βροχοφόρα συστήματα από την Ιταλία όπου έδωσαν αρκετές βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται καμία οργανωμένη διαταραχή να μας επηρεάζει»
Πλημμύρες στη Λέσβο