Ελλάδα

Πειραιάς: Άρχισαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια του τραμ

Στην τελική φάση δοκιμών, πριν από την έναρξη των κανονικών δρομολογίων, βρίσκεται το τραμ στον Πειραιά.

Πρόκειται ουσιαστικά για προσομοίωση των κανονικών δρομολογίων χωρίς επιβάτες, προκειμένου να εντοπιστούν και τα πιο μικρά προβλήματα.

Σύμφωνα με το Piraeus Press, γίνεται προσπάθεια να τεθεί το τραμ σε λειτουργία κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά το πιθανότερο είναι να αρχίσουν κανονικά τα δρομολόγια με το νέο έτος.

Πηγή: Piraeus Press

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 21χρονος με απείλησε ότι θα με μπλέξει στον φόνο, τρόμαξα» λέει ο ξάδερφος του μητροκτόνου στη Λάρισα
«Τα μάτια του γυάλιζαν και ήταν διάπλατα. Έπιασα τελικά την κουβέρτα με την θεία μου μέσα και από την ταραχή μου μου έπεφτε από τα χέρια» λέει ο ξάδερφος του 21χρονου
Ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα 14