Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Πειραιάς: Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας μετά από ένοπλη συμπλοκή στην Ακτή Μουτσοπούλου

Πειραιάς: Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας μετά από ένοπλη συμπλοκή στην Ακτή Μουτσοπούλου

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε αλλοδαπούς Κουρδικής καταγωγής, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (14/06/2024) στην ακτή Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά, μέσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε ένοπλη συμπλοκή μεταξύ Κούρδων μέσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην ακτή Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους στον Πειραιά.

Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και ένας είναι βαριά τραυματίας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το Τζάνειο, ενώ ακόμη ένας συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο Κούρδοι, μπήκαν στο σούπερ μάρκετ. Ο τρίτος ομοεθνής τους που μπήκε και αυτός στο κατάστημα, τους ακολούθησε και τους πυροβόλησε.

«Ξαφνικά ακούσαμε 2-3 πυροβολισμούς, τους υπάλληλους να φωνάζουν φωνάξτε την αστυνομία και τους πελάτες να τρέχουν πανικόβλητους», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr. «Μετά είδαμε αστυνομικούς και δυο τραυματισμένους στο σούπερ μάρκετ. Οι αστυνομικοί έπιασαν και ένα άτομο», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ενώ στο σημείο έχουν βρεθεί δυο κάλυκες.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις