Ελλάδα

Πειραιάς: Φορτηγό «πάτησε» επιβάτη έξω από πλοίο στο λιμάνι

Ένας 60χρονος τραυματίστηκε από φορτηγό, με το ατύχημα να συμβαίνει την ώρα που το όχημα επιβιβαζόταν στο πλοίο «Κνωσός Παλλάς» στο λιμάνι του Πειραιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την προανάκριση του ατυχήματος έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, καθώς παραμένουν αδιευκρίνιστα τα αίτια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος επιβιβαζόταν και αυτός στο πλοίο και τον χτύπησε το φορτηγό έξω από αυτό.

Ο άτυχος άνδρας έχει τραυματιστεί στα πόδια και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο τραυματισμός του κρίνεται σοβαρός, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βοριάδες έως 7 μποφόρ σε Αιγαίο και Κρήτη – Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 34 με 36 και τοπικά στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς
Καιρός
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ολονύχτια μάχη με διάσπαρτες εστίες – Νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα σε Άγιο Ιωάννη και Φέρμα
Πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης υπήρξε νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα - Κάηκαν πάνω από 12.000 στρέμματα - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα
Φωτιά στην Ιεράπετρα