Ελλάδα

Πέλλα: ”Έσβησαν” δύο παιδιά στην άσφαλτο – Είχαν πάρει το αυτοκίνητο στα κρυφά!

Τραγική κατάληξη είχε η βραδινή έξοδος τριών ανηλίκων στα Γιαννιτσά...

όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ένας εξ αυτών, έφυγε από την πορεία του και ”καρφώθηκε” σε στηθαίο μικρής γέφυρας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία δύο από τα παιδιά, ηλικίας 16 και 17 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, το δυστύχημα συνέβη στη 01.15 μετά τα μεσάνυχτα, στο 19ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γιαννιτσών-Αριδαίας. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ανασύρθηκαν νεκροί: ο 17χρονος οδηγός και ο 16χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Τα άτυχα παιδιά δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Βαριά τραυματισμένος ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο και ο επίσης ανήλικος συνοδηγός. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του ιδιοκτήτη του μοιραίου αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Δύο νεκροί στην άσφαλτο – Φορτηγό ”σάρωσε” αγροτικό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα