Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέμπτος νεκρός από την κλινική Ταξιάρχαι – 138 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα

Πέμπτος νεκρός από την κλινική Ταξιάρχαι – 138 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα

Μεγαλώνει κι άλλο η λίστα των θανάτων από κορονοϊό στην Ελλάδα. Μετά τον 90χρονο στο Ρίο, άφησε την τελευταία του πνοή κι ένας 84χρονος που νοσηλευόταν στο ΝΙΜΤΣ.

Αυξάνονται οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Μέσα στις τελευταίες ώρες έχουν γίνει γνωστοί ακόμη δυο θάνατοι, με τα θύματα της πανδημίας στη χώρα μας να έχουν πλέον φτάσει τα 138.

Ο τελευταίο, χρονικά, θύμα του κορονοϊού είναι ένας 84χρονος άνδρας, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, με υποκείμενα νοσήματα.

Click4more Κορονοϊός: 90χρονος “έφυγε” λίγες μέρες αφού ο γιός του νίκησε τον ιό

Πρόκειται για έναν από τους ασθενείς που είχαν προσβληθεί από κορονοϊό στην κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι και είχε μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο. Είναι ο πέμπτος ασθενής της κλινικής που χάνει τη μάχη με τον κορονοϊό.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα πέθανε ένας 90χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στην Εντατική του νοσοκομείου στο Ρίο.

Ο άτυχος άνδρας, που είχε υποκείμενα νοσήματα, υπέκυψε στον κορονοϊό λίγες μέρες αφού ο 52χρονος γιος του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, όταν εν μέσω χειροκροτημάτων βγήκε από την Εντατική του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος καθώς είχε κι εκείνος χτυπηθεί από τον κορονοϊό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις