Ελλάδα

Περιστέρι: Απολογείται ο 22χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (08.08.2022) το πρωί προκειμένου να απολογηθεί ο νεαρός άνδρας, πακιστανικής καταγωγής, οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης φίλης του, Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από μία εβδομάδα. Η 17χρονη είναι το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα.

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία, κατά την προσπάθεια του να διαφυγεί από τη χώρα μετά τη δολοφονία στο Περιστέρι, οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για την απολογία του για σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει και νέα προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σε βάρος του νεαρού άνδρα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, που οδήγησε και στη σύλληψη του, μόλις εντοπίστηκε να επιχειρεί τη διαφυγή του στα Σκόπια.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός με καταγωγή από το Πακιστάν είχε δηλώσει στις αρχές δύο ονόματα, τρία επίθετα, αλλά τόσα πατρώνυμα και τέσσερα μητρώνυμα, ενώ και για τις χρονολογίες γέννησής του είχε δώσει δύο διαφορετικές χρονιές, το 1999 και το 2001. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που είχε δηλώσει, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ είχαν απορριφθεί και οι δύο αιτήσεις παροχής ασύλου που είχε υποβάλλει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 9
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5