Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Περιστέρι: «Ο 62χρονος έπινε, είχε ξαναέρθει αστυνομία εδώ» δήλωσε γείτονας για την οικογενειακή τραγωδία

Περιστέρι: «Ο 62χρονος έπινε, είχε ξαναέρθει αστυνομία εδώ» δήλωσε γείτονας για την οικογενειακή τραγωδία

Δεκαπέντε χρόνια έμενε η οικογένεια των ομογενών από το Ουζμπεκιστάν στην οδό Κολωνού 24 στο Περιστέρι, εκεί που έμελλε να γραφτεί η τραγωδία τα ξημερώματα την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Γείτονάς τους δήλωσε ότι ο 62χρονος πατέρας, που σκοτώθηκε από τα χέρια του γιου του, έπινε.

«Εγώ βγήκα γύρω στις 03:00, ήταν η κυρία με τον γιο της απέναντι εδώ», δήλωσε ο γείτονας της οικογένειας στο Περιστέρι, εξηγώντας ότι τους είδε μετά τη δολοφονία του πατέρα και πως δεν άκουσε φωνές την ώρα που έγινε το φονικό, ωστόσο τόνισε ότι η αστυνομία ήταν απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο το στενό.

«Τους γνωρίζαμε, γείτονες ήταν πολλά χρόνια. Κάπου κάπου γινόταν φασαρία. Τώρα τι ακριβώς έγινε, δεν ξέρω.  Έχει έρθει ξανά αστυνομία εδώ. Ο μεγάλος έπινε λίγο (σ.σ. εννοώντας ότι ο πατέρας έπινε αλκοόλ)», είπε μεταξύ άλλων ο γείτονας, επιβεβαιώνοντας και τις πληροφορίες ότι υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας στην οικογένεια.

«Πίναμε και κάνα καφέ σαν γείτονες. Έχουν και μια κόρη, η οποία δεν μένει εδώ αλλά μαζί με το αγόρι της. Το ζευγάρι δούλευε παλιά και τώρα ήταν συνταξιούχοι. Ο γιος τους δουλεύει κάπου από όσο ξέρω», συμπλήρωσε ο γείτονας.

«Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου»

«Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου» είπε ο 35χρονος πατροκτόνος στην αστυνομία, όταν πήρε τηλέφωνο για να ομολογήσει το έγκλημά του.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε πρώτα σε εφημερεύον νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες – επειδή τραυματίστηκε στο χέρι του από τη μανία που χτυπούσε τον πατέρα του με το μαχαίρι – και μετά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, όπου και συνελήφθη.

Οι Αρχές, όταν έφτασαν στο σπίτι στο Περιστέρι, βρήκαν την 66χρονη μητέρα και τον 35χρονο γιο της σε άθλια κατάσταση ενώ η γυναίκα φαινόταν κακοποιημένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας στην οικογένεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις