Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πεταλιοί Εύβοιας: Το νησί των επιχειρηματιών και των διασήμων

Πεταλιοί Εύβοιας: Το νησί των επιχειρηματιών και των διασήμων

Υπάρχουν ορισμένα νησιά που αποτελούν πόλο έλξης για πολιτικούς, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί ένα κοντινό στην Αθήνα νησί το οποίο θεωρείται ακόμη ανέγγιχτο και φυσικά παραμένει πανέμορφο.

Οι εικόνες που θα δεις παρακάτω θα σε καθηλώσουν. Είναι η Μεγαλόνησος στους Πεταλιούς Ευβοίας που σίγουρα ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Και έχει μια ξεχωριστή ιστορία να σου διηγηθεί. Όπως ξεχωριστοί ήταν οι ιδιοκτήτες του αλλά και οι επισκέπτες!

Οι Πεταλιοί βρίσκονται σε απόσταση 40 λεπτών από την Αθήνα πηγαίνοντας με σκάφος ή μιάμιση ώρα αν πας πρώτα στην Εύβοια. Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μικρή γειτονιά νησιών, το ένα πιο όμορφο από το άλλο.

Δεν χαρακτηρίζουν τυχαία την περιοχή ως «Καραϊβική της Ελλάδας». Η Μεγαλόνησος είναι ένα από τα εξωτικά νησιά που αξίζει να κάνεις τις βουτιές σου αν βρεθείς εκεί με σκάφος.

Στη δυτική πλευρά του νησιού Μεγαλόνησος βρίσκεται ένας πανέμορφος και γραφικός όρμος που σε κάνει να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό νησί του εξωτερικού.

Κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά είναι το βασικό χαρακτηριστικό το οποίο θα συναντήσεις. Εκεί που μπορείς να κάνεις τις βουτιές σου. Πετώντας από ψηλά, μπορεί να δει κανείς ακριβώς τι βρίσκεται πάνω στο εξωτικό αυτό νησί δίπλα στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις