Ελλάδα

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μιχαλόπουλος

O γνωστός και καταξιωμένος ηθοποιός, Γιάννης Μιχαλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος ένας από τους πιο διάσημους έλληνες ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Απριλίου 1927.

Στον κινηματογράφο έπαιζε συνήθως δεύτερους ρόλους. Εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων: Αχ αυτή η γυναίκα μου, Άνθρωπος για όλες τις δουλειές, και άλλες.

Στην τηλεόραση έπαιξε σε πολλές σειρές, με πιο γνωστή το Ορκιστείτε παρακαλώ, από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές κωμικές σειρές της δεκαετίας του 1980, όπου πρωταγωνιστούσε ως δικαστής.

Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 από το νεκροταφείο Ζωγράφου.

Με πληροφορίες από το wikipedia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολες ώρες σε Ευαγγελισμό Βόλβης και Λουτρά Λαγκαδά – Πέντε χιλιόμετρα έφτασε το μήκος του μετώπου της φωτιάς
«Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ξέσπασαν ταυτόχρονα οι εστίες», λέει ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιούτικας - «Βρέθηκαν γκαζάκια να είναι διάσπαρτα», είπαν κάτοικοι
Φωτιά στον Λαγκαδά
3