Ελλάδα

Πετράλωνα: «Την άμεση επιστροφή στο σπίτι του 17χρονου» ζητά η μητέρα

Τις δικές της απαντήσεις για την υπόθεση των βιασμών στα Πετράλωνα έδωσε η μητέρα των παιδιών, μέσω του δικηγόρου της, αποκλειστικά στο Live News.

«Η μητέρα δεν επιθυμεί να κοινοποιήσει τη θέση της στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά μόνο ενώπιον των αρμοδίων αρχών όπως πράττει, δηλαδή να απευθύνεται στις αρμόδιες Αρχές ανελλιπώς από το έτος 2017 κι έπειτα. Ενδεικτικά αναφέρει τις αιτήσεις – αναφορές της τα έτη 2017, 2018 κι έπειτα προς την αρμόδια Αρχή κατά του πατέρα των παιδιών της», τονίζει αρχικά.

Όπως τονίζει η μητέρα «έχει ζητήσει την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα και τον αποκλεισμό του από την επικοινωνία του με τα παιδιά, η επιμέλεια των οποίων της έχει ανατεθεί με απόφαση. Έχει ζητήσει με εξώδικη όχληση προς τον φερόμενο «Συγγραφέα» την άμεση επιστροφή του παιδιού στην οικία της μητέρας.

Συναισθανόμενη την δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει τα παιδιά της, δηλώνει ότι έχει πράξει παν ό,τι απαιτήθηκε για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή. Υποβάλλει την έκκληση να παύσει κάθε ενόχληση της προσωπικής της ζωής της ιδίας καθώς και της ανήλικης θυγατέρας της και ζητά να μην χρησιμοποιούνται προσωπικά δεδομένα της ιδίας και της οικογένειας της και επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της έναντι όσων δεν σέβονται την προσωπικότητά της και την δυσφημούν.

Τέλος καλό θα είναι να μην στρεβλώνονται τα πραγματικά στοιχεία της δικογραφίας όπως έγινε σε χθεσινή συνέντευξη της δικηγόρου Δήμητρα Πλαστήρα η οποία δήλωσε ότι έχουν κάνει καταγγελία και τα τρία παιδιά , κάτι το οποίο δεν είναι αληθές, όπως κι άλλα στοιχεία που αναπαρήχθησαν στην εκπομπή Live News, για το οποίο επιφυλάσσεται νομίμως».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2026 ευχές μέσα από την καρδιά μας
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ήταν μεστή σε γεγονότα και η εμπιστοσύνη που δείχνετε στο newsit.gr μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με ταχύτητα και εγκυρότητα.
Ales Utouka
Οι αγρότες κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα: Πρωτοχρονιά με σούβλες, ζεστό κρασί και ζωντανή μουσική – Εντυπωσιακές εικόνες από τη Νίκαια
Οι ψησταριές έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά, με τους αγρότες να ψήνουν κοκορέτσια, κοντοσούβλια και αμέτρητα καλαμάκια, ενώ παράλληλα οι αγρότες τραγουδούν ρεμπέτικα
Ρεβεγιόν στα μπλόκα
91