Ελλάδα

Πιερία: «Δεν τον σκότωσε η κόρη μου» λέει η μητέρα της 34χρονης που δολοφόνησε τον 58χρονο σύντροφό της και τον έθαψε στην αυλή

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μεγαλώσω και το άλλο παιδάκι που θα φέρει στον κόσμο η κόρη μου» τονίζει στο newsit.gr

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Πιερίας αλλά και οι συγγενείς και γνωστοί της 34χρονη που σκότωσε τον 58χρονο σύντροφό της τον περασμένο Σεπτέμβρη και τον είχε θάψει στην αυλή του σπιτιού τους στην Λεπτοκαρυά.

Σε ταινία τρόμου εξελίχθηκε η υπόθεση εξαφάνισης του 58χρονου, το οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 2 Σεπτεμβρίου 2024 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας. Όπως αποδείχθηκε, ο άτυχος άνδρας δεν είχε εξαφανιστεί, αλλά η 34χρονη σύντροφός του τον είχε δολοφονήσει και θάψει στην αυλή τους. Μάλιστα, δεν δίστασε την ακριβώς επόμενη μέρα μετά το φονικό να δηλώσει την εξαφάνιση του συντρόφου της, και για του επόμενους 5 μήνες να ξεγελάσει τους πάντες κρύβοντας καλά το έγκλημά της.

Τελικά, η 34χρονη σύντροφος του που είχε πει ότι εκείνη την ημέρα είχε φύγει από το σπίτι και τελικά δεν επέστρεψε, μετά από το στενό μαρκάρισμα των αστυνομικών έπεσε σε αντιφάσεις, έσπασε και τελικά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Το περιβάλλον της γυναίκας δεν γνώριζε τίποτα για την τύχη του άτυχου άντρα, ενώ το μυαλό κανενός δεν έφτανε να υποπτευθεί την 34χρονη ως δολοφόνο του 58χρονου.

Η μητέρα της 34χρονης που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 58χρονο σύντροφο της στη Λεπτοκαρυά μίλησε στο newsit.gr:

«Είμαι συγκλονισμένη και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτά που έγιναν. Και δεν θέλω να πιστέψω όλα αυτά. Εγώ όλους αυτούς τους μήνες πίστευα ότι ο σύντροφος της κόρης μου ήταν ζωντανός και κάπου είχε φύγει.

Και τώρα μέχρι να μου πουν επίσημα ότι είναι αυτός ο νεκρός ή δεν είναι, δεν πιστεύω τίποτα. Ο Κώστας ήταν καλός άνθρωπος, ζούσε για 8 χρόνια με την κόρη μου. Ήταν καλά μαζί. Απέκτησαν και ένα παιδί, το οποίο θα κάνω τα πάντα για να είναι καλά.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να το μεγαλώσω εγώ, όπως και το άλλο παιδάκι που θα φέρει στον κόσμο η κόρη μου. Δεν πιστεύω ότι το έκανε η κόρη μου αυτό», τόνισε η μητέρα της 34χρονης.

Το χρονικό

Την περασμένη Πέμπτη η 34χρονη ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 58χρονο σύντροφό της, οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2024. Η γυναίκα που έχει με το θύμα ένα αγοράκι 3 ετών και βρίσκεται στον έκτο μήνα της κύησης της ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την 1η Σεπτεμβρίου του 2024 διαπληκτίστηκε με τον σύντροφό της και στη συνέχεια τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει στο πάτωμα και να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι του.

Στη συνέχεια, τον μετάφερε και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους. Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, δεν έπεισαν τις αρχές με τη γυναίκα να «σπάει» και να ομολογεί πως έθαψε το πτώμα του 58χρονου. Η αστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία στο συγκεκριμένο χώρο εντόπισε σε βάθος 40 εκατοστών οστά και αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής η 34χρονη, που από τον περασμένο Σεπτέμβριο έπαιζε «θέατρο» αποκρύπτοντας τη δολοφονία, έφτασε στα δικαστήρια με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας ένα μαύρο μπουφάν με κουκούλα.

Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη (11.02.25).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων - Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Ουρές χιλιομέτρων την Τρίτη
16
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 10
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
44