Ελλάδα

Πνίγηκε 82χρονος στο Πόρτο Ράφτη

Ο ηλικιωμένος άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του απο βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου.

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τη θαλάσσια περιοχή Αγιος Νικόλαος ένας 82χρονος.

Συγκεκριμένα, στο σημείο είχε μεταβεί προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Μαρκόπουλου, διαπιστώνοντας πως το πτώμα επέπλεε σε βραχώδη ακτή. Με τη συνδρομή φουσκωτού σκάφους ο 82χρονος μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αγίου Νικολάου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμινγκ” όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία – νεκροτομή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νάξος: Ασφάλισαν με συρματόπλεγμα την Πορτάρα μετά το περιστατικό με τον τουρίστα που σήκωσε αρχαίο μάρμαρο
Αν και η τοποθέτηση του συρματοπλέγματος έγινε για να σταματήσει ο βανδαλισμός, πολλοί τουρίστες αλλά και κάτοικοι αντιδρούν λέγοντας πως υποβαθμίζεται αισθητικά το μνημείο
Πορτάρα
1