Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Πόλεμος” για το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά – Δήμαρχος: Δεν δώσαμε άδεια για το πανηγύρι – “Είσαι δήμαρχος των ισλαμιστών”, απαντά η Χ.Α.

“Πόλεμος” για το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά – Δήμαρχος: Δεν δώσαμε άδεια για το πανηγύρι – “Είσαι δήμαρχος των ισλαμιστών”, απαντά η Χ.Α.

– Κόντρα του δημάρχου Πειραιά με το ακροδεξιό κόμμα για τη διανομή τροφίμων
– Η διανομή της Χρυσής Αυγής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 11 π.μ., στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου
– Επιστολή του Β. Μιχαλολιάκου στον αστυνομικό διευθυντή του Πειραιά, ζητά τη συνδρομή της αστυνομίας
– “Κανείς δεν έχει ζητήσει άδεια κατάληψης χώρου”, υποστηρίζει
– “Έκανε τον Πειραιά… Ισλαμαμπάντ”, απαντά η Χρυσή Αυγή

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τη διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες που έχει προγραμματίσει το ακροδεξιό κόμμα για αύριο, Σάββατο, στις 11 π.μ. στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου.

Ο δήμαρχος του Πειραιά έστειλε επιστολή στον αστυνομικό διευθυντή του Πειραιά, ζητώντας τη συνδρομή της αστυνομίας, ώστε να μην στηθεί το πανηγύρι -όπως το χαρακτηρίζει- που έχει στόχο “τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο δήμος ζητά τη συνδρομή της αστυνομίας “ώστε να μην υλοποιηθούν τέτοιες παράνομες δράσεις και παράλληλα σας καλούμε να είστε σε ετοιμότητα ώστε να μην επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν κόμματα, ΜΚΟ, παρατάξεις, φορείς δημοτικούς χώρους και ιδιαίτερα αυτόν της πλατείας Δημοτικού Θεάτρου για να στήσουν ‘πανηγύρι’ διανομής τροφίμων και άλλων ειδών με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας”.

Παράλληλα ο κ. Μιχαλολιάκος τονίζει ότι “κανείς δεν έχει ζητήσει άδεια κατάληψης χώρου, αλλά και να ζητούσε δεν θα ελάμβανε από τη δημοτική αρχή για τέτοια χρήση που βάζει σε μια διαδικασία ντροπής συνανθρώπους μας που υποφέρουν”.

Χρυσή Αυγή: “Έκανε τον Πειραιά… Ισλαμαμπάντ”

Με τίτλο “Με μηνύσεις μας απειλεί και πάλι ο δήμαρχος που έκανε τον Πειραιά… Ισλαμαμπάντ”, η Χρυσή Αυγή απαντάει στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ξεκαθαρίζοντας ότι η διανομή τροφίμων θα γίνει κανονικά στις 11 π.μ. έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.   

Αναλυτικά αναφέρει: “Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η αυριανή διανομή τροφίμων στον Πειραιά στις 11 το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δίπλα ακριβώς στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. Ο δήμαρχος των ισλαμιστών, που έδωσε άδεια να γίνει ο Πειραιάς… Ισλαμαμπάντ και εκατοντάδες μουσουλμάνοι να μαστιγώνονται εν μέση οδώ, απειλεί και πάλι με μηνύσεις.

Δεν τον ενοχλούν οι ακραίοι βίαιοι ισλαμιστές, ενοχλείται όμως από την Χρυσή Αυγή που θέλει να μοιράσει τρόφιμα στους συμπατριώτες μας που στενάζουν από τα δυσβάσταχτα μνημονιακά μέτρα.Θέλει να δείξει καλή διαγωγή στην χούντα του μνημονίου εν όψει δημοτικών εκλογών.

Ενώ οι άποροι και οι άνεργοι του Δήμου έχουν αφεθεί στην τύχη τους, οι εγκάθετοι της δημοτικής αρχής απειλούν και καλούν τα ΜΑΤ να… χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Τόσο άθλια κομματικά ανδρείκελα δεν έχει να επιδείξει ούτε ο δήμος Αθηναίων του λαθροδημάρχου Καμίνη.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων όσα εμπόδια κι αν βάζουν στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Ούτε η αναστολή χρηματοδότησης ούτε οι παράνομες απαγορεύσεις μας πτοούν!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα διανομή… μίσους από τη Χρυσή Αυγή – Τρόφιμα μόνο για Έλληνες (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Συγκλονίζουν οι χαροκαμένοι γονείς του μετανάστη που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα

Ξεκίνησε η δίκη των Χρυσαυγιτών που δολοφόνησαν τον Σαχζάτ Λουκμαν στα Πετράλωνα

Προφυλακιστέοι τρεις Χρυσαυγίτες για την επίθεση στο Πέραμα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε