Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Νέα διανομή… μίσους από τη Χρυσή Αυγή – Τρόφιμα μόνο για Έλληνες (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Νέα διανομή… μίσους από τη Χρυσή Αυγή – Τρόφιμα μόνο για Έλληνες (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Σε χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες, προχώρησε η Χρυσή Αυγή, έξω από τα γραφεία της στο σταθμό Λαρίσης, σήμερα το μεσημέρι.

Η διανομή άρχισε στις 3.30 μ.μ., όταν και είχε σηματιστεί ήδη μια μεγάλη ουρά, ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα είχαν συγκεντρωθεί περίπου 800 άτομα.

Και σε αυτή τη διανομή, η παραλαβή των τροφίμων γίνεται μόνο με την επίδειξη ταυτότητας, ώστε όλοι όσοι είναι εκεί να αποδεικνύουν ότι είναι Έλληνες.

Τα άτομα που είναι συγκεντρωμένα παραλαμβάνουν ο καθένας από μια τσάντα πατάτες, μια τσάντα με φρούτα, μια τσάντα με κρέας και μια τσάντα με γάλα, χυμούς και άλλα τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η διανομή είναι μόνο για Έλληνες, ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε: “Όποιος θέλει ας έρθει, αλλά αυτή τη στιγμή ανάγκη έχουν οι Έλληνες. Υπάρχουν τόσες μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται… Ας δώσουν ένα μικρό μέρος για να σιτίσουν τους αλλοδαπούς”.

Παρούσα στη διανομή ήταν και η Ελένη Ζαρούλια, η οποία αναφέρθηκε στη διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής: “Σήμερα συζητείται η διακοπή της χρηματοδότησης του κόμματός μας. Εμάς αυτό δεν μας αγγίζει, γιατί τα χρήματα δεν πήγαιναν στη Χρυσή Αυγή, αλλά σε δράσεις υπέρ των πολιτών μας”. Και στη συνέχεια είπε με… νόημα: “Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα, γιατί δεν ξέρω αν θα έχω άλλη ευκαιρία να σας ευχηθώ”.

Το Σάββατο, 11.30 π.μ., η Χρυσή Αυγή θα κάνει νέα διανομή τροφίμων στον Περαιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζουν οι χαροκαμένοι γονείς του μετανάστη που δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα

Ξεκίνησε η δίκη των Χρυσαυγιτών που δολοφόνησαν τον Σαχζάτ Λουκμαν στα Πετράλωνα

Μεταμεσονύχτιος καυγάς για τη Χρυσή Αυγή – Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δε θέλει να διακοπεί η χρηματοδότηση της Χ.Α.

Προφυλακιστέοι τρεις Χρυσαυγίτες για την επίθεση στο Πέραμα

Τέλος στη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε