Ελλάδα

Πολυτεχνείο 2019: Άρχισε ο τριήμερος εορτασμός

Από σήμερα ξεκίνησε ο επίσημος εορτασμός της επετείου της 17ης Νοεμβρίου 1973. Το Πολυτεχνείο θα είναι ανοικτό κατά τον τριήμερο εορτασμό από τις 9:30 έως τις 21:00.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται, σύμφωνα με την αστυνομία, στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος, σήμερα Παρασκευή και αύριο, Σάββατο.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, ο εορτασμός της επετείου θα κορυφωθεί με τη μεγάλη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Γι’ αυτό, το Συγκρότημα Πατησίων θα είναι ανοικτό από τις 9:30 και θα κλείσει στις 13:00, αφού προηγουμένως εκκενωθεί από όλους τους επισκέπτες. Η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00.

Click4More Πολυτεχνείο: Ειδικά μέτρα της Αστυνομίας για την αποτροπή επεισοδίων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, θα εφαρμοστούν και από τις 12:00 της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019, ενώ θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε κυκλοφοριακές συνθήκες.

Σημειώνεται, ότι η ΕΛΑΣ έχει ανακοινώσει επίσης ότι θα είναι σε ετοιμότητα αυτές τις ημέρες και ότι έχει λάβει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στα οποία θα συμμετέχουν 5.000 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
38
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1