Ελλάδα

Πολυτεχνείο: Αλλαγές στα δρομολόγια σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έκτακτες ρυθμίσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα ισχύσουν σήμερα, σε μετρό λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της κορύφωσης των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.

Οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ολοκληρώνονται σήμερα με τις πορείες προς την Αμερικανική πρεσβεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, και με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει από τις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» από τις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις.

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και σε δρομολόγια των γραμμών λεωφορείων και τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΕΛΑΣ.

Σε ισχύ έχουν τεθεί άλλωστε από τη Δευτέρα έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την αστυνομία, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι τις 06.00 της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικου στη Θεσσαλονίκη λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στην Ηλιούπολη
Ο υπουργός υγείας διευκρίνισε πως έδωσε εντολή στις παιδοψυχιατρικές κλινικές του ΕΣΥ να μείνουν σε εγρήγορση καθώς υπάρχουν αυξημένα περιστατικά απόπειρας αυτοκτονίας σε ανήλικους αυτήν την περίοδο
Ασθενοφόρο
Έρχονται 500 τεστ φυματίωσης στην Ηλεία για την ιχνηλάτηση εργατών γης μετά τα θετικά κρούσματα - Ζητούν μέτρα οι φορείς
Η πλειονότητα των εργατών ζουν σε παραπήγματα και πρόχειρους καταυλισμούς από νάιλον χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο και καθαρό νερό, χωρίς στοιχειώδεις χώρους υγιεινής και αποχέτευσης
Εργάτες μαζεύουν φράουλες