Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πως έγινε η συμπλοκή στο Άλσος Βεΐκου μεταξύ ανηλίκων – Συμμετείχαν μαθητές από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Πως έγινε η συμπλοκή στο Άλσος Βεΐκου μεταξύ ανηλίκων – Συμμετείχαν μαθητές από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Άγριο ξύλο, τραυματίες και συλλήψεις. Όλα έγιναν στο Άλσος Βεΐκου, όπου μαθητές σχολείων, εκ των οποίων το ένα εκείνο όπου πήγαινε το 14χρονο αγόρι που αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή, ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Τα σχολεία είχαν πάει εκδρομή στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, χθες Τρίτη (17.05.2021) και για άγνωστο, ακόμη, λόγο, μαθητές ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά, κατά τον οποίο βρήκαν ακόμη και μαχαίρια και δυο παιδιά τραυματίστηκαν!

Η αστυνομία κλήθηκε από τον διευθυντή του σχολείου όπου πήγαινε ο άτυχος 14χρονος και μια καθηγήτρια σχολείου από το Παγκράτι, όταν δεν μπορούσαν να βρουν δυο μαθητές τους οποίους συνόδευαν.

Όταν έφτασε ομάδα ΔΙΑΣ στο Άλσος Βεΐκου, ο διευθυντής και η καθηγήτρια ανέφεραν ότι τα παιδιά είχαν βρεθεί. Ανέφεραν επίσης ότι τα παιδιά (μαθητές του σχολείου στα Σεπόλια) είχαν δεχτεί επίθεση από τέσσερις μαθητές άλλου σχολείου.

Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στο Άλσος Βεΐκου: Βγήκαν μαχαίρια, πέντε συλλήψεις – Εμπλέκονται παιδιά από το σχολείο του 14χρονου που αυτοκτόνησε

Από την έρευνα μέσα στο Άλσος Βεΐκου εντοπίστηκαν τρία παιδιά και ο τέταρτος που κατηγορήθηκε για την επίθεση, βρέθηκε μέσα στο σχολικό πούλμαν. Οι μαθητές που κατήγγειλαν την επίθεση, αναγνώρισαν τους τέσσερις και όλοι τους μαζί με τους καθηγητές τους, μεταφέρθηκαν στο τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου.

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις για συναυτουργία, απειλή, σωματική βλάβη καθώς για κατοχή όπλων, αφού είχαν λεπίδες και μαχαίρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο όπου πήγαινε ο 14χρονος Μάκη, το αγόρι που αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι του, είχε «πρωταγωνιστήσει» στην επικαιρότητα πριν από έξι μήνες εξαιτίας της δράσης συμμορίας που χτυπούσε και εκφόβιζε μαθητές.

Τότε το newsit.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικά βίντεο από τις επιθέσεις των νεαρών της συμμορίας σε βάρος μαθητών του σχολείου. Η συμμορία δρούσε κυρίως σε Άγιο Παντελεήμονα, Σεπόλια και Κολωνό.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις