Ελλάδα

«Πράσινο φως» στις υπερωρίες των δικαστικών υπαλλήλων

Εγκρίθηκαν -σύμφωνα με πληροφορίες- οι υπερωρίες των δικαστικών υπαλλήλων σε όλη τη χώρα για την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2022 μετά από προσωπική παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Τσιάρα, ο οποίος υπέβαλε τις σχετικές προτάσεις για τη μεταφορά των πιστώσεων που είχαν εξοικονομηθεί από τον τακτικό προϋπολογισμό του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε το ποσό του 1, 5 εκατομμυρίου ευρώ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μετά από προτάσεις για τη μεταφορά των πιστώσεων που είχαν εξοικονομηθεί από τον τακτικό προϋπολογισμό του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Η εισήγηση έγινε δεκτή από το υπουργείο Οικονομικών καθώς η εξοικονόμηση των πόρων που διατίθενται προς τους δικαστικούς υπαλλήλους είναι αποτέλεσμα της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του υπουργείου Δικαιοσύνης και από από την μεταφορά των πιστώσεων δεν προκαλείται καμία πρόσθετη δημοσιονομική επιβάρυνση.

Η υπερωριακή αμοιβή στους δικαστικούς υπαλλήλους συνιστά ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής συνεισφοράς τους στο δικαστικό σύστημα, το οποίο-ως γνωστόν- παραμένει υποστελεχωμένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας εξπρές με 42αρια σε Αττική, Βοιωτία, Λακωνία - «Στροφή» του καιρού από το Σάββατο
Έντονα φαινόμενα προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο, καθώς και στις παραλιακές ζώνες της Ηπείρου, όπου αναμένονται καταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις
Καιρός
Ο Ρέιζ, ο «Μάγειρας» και η σχέση με τον διασημότερο Τούρκο μαφιόζο – Ο πολυτελής βίος των Τούρκων με όπλα, ναρκωτικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα
Η ΕΛ.ΑΣ. σκοπεύει να δημιουργήσει ειδικό τμήμα μέσα στο ελληνικό FBI, για να αντιμετωπίσει πλέον αποκλειστικά την τουρκική μαφία
Αυτοκίνητο